Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sute de sesizări la Garda de Mediu
19.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 534

În primul semestru al anului 2020, comisarii Gărzii de Mediu Olt au efectuat sute de controale la agenții economici din județ. Acestea au fost desfășurate ca urmare a campaniilor specifice sau a sesizărilor venite din partea oamenilor. Peste 100 de sesizări au fost soluționate până în acest moment de inspectorii de mediu, iar valoarea totală a amenzilor aplicate depășește suma de 500 de mii de lei.


De la începutul anului și până în acest moment Comisariatul Județean Olt al Gărzii Naționale de Mediu a desfășurat sute de controale la operatorii economici de pe raza județului. Majoritatea acestor acțiuni au fost derulate ca urmare a sesizărilor venite din partea oamenilor. Potrivit reprezentanților Gărzii de Mediu Olt, până acum, au fost înregistrate peste 150 de sesizări.
Comisarii de mediu spun că aceste sesizări au venit în urma disconfortului provocat de depozitările necontrolate de deșeuri sau de poluarea aerului. În urma controalelor efectuate de Comisariatul Județean de Mediu Olt, majoritatea reclamațiilor s-au confirmat, iar acolo unde a fost cazul, s-au aplicat amenzi drastice.
Reprezentanții Gărzii de Mediu Olt îi încurajează pe cetățeni să sesizeze orice neregulă legată de mediu. Reclamațiile se pot face atât online, pe adresa de email, cjolt@gnm.ro, sau în format fizic, prin poștă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE