Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcul Tineretului, o oază de relaxare
30.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1087

La aproape un an de zile de la marea deschidere, Parcul Tineretului este în continuare cel mai atractiv loc de agrement din oraș. Slătineni de toate vârstele vin și astăzi în număr mare pentru a se plimba pe aleile parcului, pentru a alerga sau pentru a se juca. Oamenii spun că a devenit locul lor de suflet și că, în opinia lor, Parcul Tineretului este cea mai frumoasă și cea mai populară zonă a Slatinei.


Punctul central de atracție al Slatinei este, astăzi, Parcul Tineretului. Încă de la deschiderea sa, zona a devenit cea mai frumoasă și populară locație a orașului, iar în fiecare moment al zilei, fie că vorbim de primele ore ale dimineții sau de orele de seară, întâlnim slătineni care admiră și se bucură de toate facilitățile parcului. Copiii par să fie cei mai entuziasmați. Zona de agrement le oferă spațiu pentru joacă și recreere: se pot plimba cu rolele, cu bicicleta, pot juca fotbal și baschet în zonele special amenajate.
Seara, parcul parcă prinde viață. Sute de slătineni, copii, tineri, părinți și bunici vin să se relaxeze, să alerge sau chiar să facă un picnic. „Este cea mai frumoasă zonă a Slatinei”, spun oamenii, care sunt bucuroși că în Slatina există un asemenea loc.
Parcul Tineretului a fost inaugurat vara trecută, la mai puțin de un an de la deschiderea șantierului. A fost un moment mult așteptat de slătinenii de toate vârstele, care au venit în număr mare, în ziua deschiderii, să se plimbe și să admire frumusețea parcului. Primarul Slatinei, Emil Moț și președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, au stat de vorbă cu oamenii, să vadă dacă sunt mulțumiți de facilitățile oferite de noul parc.

Până să se bucure de această realizare, primarul Emil Moț a mărturisit că s-a muncit mult. Proiectul, cu toată documentația necesară, a debutat cu trei ani în urmă, iar din toamna anului trecut s-a lucrat efectiv la amenajarea zonei.

Parcul, amplasat pe o suprafață de mai bine de trei hectare, dispune de spații de relaxare și agrement pentru toate vârstele. Până în primăvara viitoare, va fi totul gata.
Este cel mai mare și mai modern parc din oraș, devenind, astfel, cartea de vizită a Slatinei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE