Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crucea Roșie, ajutorul pentru cei din linia întâi
25.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 214

Societatea de Cruce Roșie Olt continuă campania de ajutorare a celor care se află în linia întâi, în lupta cu noul coronavirus. Printre beneficiarii acțiunii se numără instituții precum Spitalul de Urgență Slatina, Inspectoratul de Poliție Județean Olt sau copiii și personalul din cadrul DGASPC Olt. În ajutorul lor au venit și membrii Clubului Rotary Slatina, care au asigurat transportul materialelor din județul Mehedinți până în Olt.


Pentru că pericolul de îmbolnăvire nu a trecut, voluntarii din cadrul Societății de Cruce Roșie Olt au continuat acțiunile de sprijin a tuturor persoanelor care se află în prima linia în lupta contra virusului chinezesc. De data aceasta, un important brand internațional a donat aproximativ 600 de baxuri de băuturi răcoritoare. Potrivit reprezentanților ONG-ului, produsele vor ajunge în instituții precum Spitalul de Urgență Slatina, Spitalul Municipal Caracal, Inspectoratele de Poliție și Jandarmi și DGASPC Olt.
Legătura strânsă pe care Societatea de Cruce Roșie Olt o are cu membrii Clubului Rotary Slatina și-a dovedit și de această dată eficiența. Voluntarii clubului s-au oferit să asigure transportul din județul Mehedinți, acolo unde furnizorul a descărcat produsele donate, până la Slatina.
Valoarea donației făcute către Societatea de Cruce Roșie Olt este de aproximativ 15.000 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE