Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liber la biletele de tratament în stațiuni
25.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 248

După trei luni de pauză, Casa Județeană de Pensii Olt a lansat o nouă serie de bilete de tratament. Aproximativ 30 de tichete sunt puse la dispoziția celor care vor să petreacă o mini-vacanță la preț redus. Stațiunile disponibile acum sunt Amara, Buziaș, Bala și Pucioasa.


Pensionarii sau persoanele asigurate care au nevoie de tratament balnear își pot achiziționa bilete, din nou, prin intermediul Casei Județene de Pensii Olt. Aceasta este cea de-a noua serie, iar din totalul de bilete alocate, au fost valorificate doar jumătate dintre acestea.
Cele 15 bilete nealocate se vor vinde direct la ghișeu, iar persoanele care vor să aibă parte de un sejur într-una din stațiunile puse la dispoziție, trebuie să știe că mâine este ultima zi.
Biletele de tratament la preț redus pot fi achiziționate de către pensionari, persoane asigurate sau încadrate cu handicap și care au o recomandare pentru tratament balnear din partea medicului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020