Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Veterinarii, în control la terase
24.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 219

Acțiuni ample de control desfășurate de inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt în unitățile de alimentație publică. În urma verificărilor s-au constatat mai multe nereguli grave care ar fi putut pune sănătatea oamenilor în pericol. Mii de ouă contaminate cu salmonela, carne și produse lactate fără documente, igienă precară sunt doar câteva deficiențe constatate.


Este vară, iar în această perioadă trebuie să fim foarte atenți de unde cumpărăm produsele alimentare. Pentru a nu risca să-și îmbolnăvească clienții, comercianții sunt obligați să investească în spații de depozitare corespunzătoare. Însă, mulți se abat de la reguli, dar inspectorii sanitari veterinari sunt în permanență cu ochii pe ei. Săptămânile trecute au fost efectuate sute de controale la nivelul județului nostru.

Zilele acestea, în vizorul inspectorilor au fost și terasele, iar deficiențele constatate au fost aspru sancționate.

Inspectorii sanitari veterinari vor reveni acolo unde s-au constat deficiențe. Vor să se asigure că toate ai fost remediate, iar consumatorii nu sunt puși în pericol.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020