Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Donație vitală pentru Spitalul din Caracal
24.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 351

Donație importantă, vitală chiar, pentru Spitalul municipal din Caracal. Șase aparate de hemodializă, dar și mobilier medical, au fost oferite unității medicale, pentru salvarea de vieți omenești. Donația fost făcută de fundația omului de afaceri Ion Doldurea, președintele PSD Caracal.


Pacienții care ajung la Spitalul municipal Caracal și au nevoie de dializă nu vor mai fi trimiși către alte unități medicale din județ, așa cum se întâmpla până acum, din cauza lipsei de aparatură. Vor fi tratați și salvați aici, după ce, recent, spitalul a primit o donație importantă: aparate de hemodializă și mobilier medical au fost oferite spitalului din Caracal, de fundația omului de afaceri Ion Doldurea, președintele PSD Caracal.
Medicii de la Terapie Intensivă au solicitat administrației locale de mai mult timp un astfel de aparat. Lipsa resurselor bugetare a făcut imposibilă o astfel de achiziție, așa că specialiștii își pierduseră orice speranță că vor putea avea la aparatura necesară ca să salveze vieți.
Cele șase aparate de hemodializă vor deveni funcționale în scurt timp. Ele vor fi montate și folosite de medicii de la Terapie Intensivă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020