Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Scandal pe mașinile lui Dincă
23.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 3228

Familia Luizei Melencu nu este de acord cu vânzarea mașinilor lui Gheorghe Dincă. Acestea sunt probe la dosar, spun rudele fetei ucise de bărbatul din Caracal, și nu trebuie vândute. Rudele au venit, astăzi, la Tribunalul Olt, unde s-a judecat contestaţia privind vânzarea a două autovehicule ce îi aparţin lui Gheorghe Dincă și susțin, în continuare, că se încearcă mușamalizarea cazului.


După ce două dintre mașinile lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație, familiile celor două fete pe care le-ar fi omorât acesta, se opun vânzării vehiculelor. Ele susțin că autoturismele constituie probe la dosar și nu trebuie vândute.
Astfel, mama și bunica Luizei Melencu au venit, astăzi, la Tribunalul Olt, unde s-a judecat contestația privind vânzarea mașinilor lui Dincă.
La Tribunalul Olt a fost adus, astăzi, și Gheorghe Dincă. Familia Luizei Melencu crede în continuare că acesta nu le-ar fi ucis pe cele două fete. Ambele ar fi în viață, cred rudele, însă Dincă nu ar fi lăsat să spună adevărul.
Potrivit Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, autoturismul Renault Megane, cel cu care se presupune că le-ar fi răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar și dubița aflată în curtea lui Gheorghe Dincă, au fost scoase la licitație.
Tribunalul Olt a amânat astăzi pronunțarea contestației, pentru mâine, 24 iunie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE