Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TELVERDE pentru românii angajați în străinătate
25.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 91

Inspecția Muncii din România a lansat o linie telefonică Tel Verde pentru a oferi suport tuturor celor care vor să muncească în străinătate. Reprezentanții din cadrul ITM Olt recomandă celor care sunt în căutarea unui loc de muncă în afară să apeleze cu încredere pentru a fi îndrumați de inspectori de specialitate. De asemenea, se vor continua campaniile de conștientizare și control la toate firmele de recrutare de forță de muncă.


Inspecția Muncii organizează în această perioadă o serie de campanii de informare și de control la toate firmele de recrutare de forță de muncă în străinătate. Inspectorii vor să ofere informații tuturor lucrătorilor cu privire la contractele de muncă pe care urmează să le semneze, dar și despre drepturile și obligațiile pe care le vor avea în afara granițelor țării.
Pentru a veni în sprijinul oltenilor, Inspecția Muncii a înființat o linie telefonică Tel Verde pentru toți cetățenii care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate. În acest fel, reprezentanții instituției vor să prevină apariția unor situații în care sănătatea fizică și psihică a angajaților este pusă în pericol.
Campaniile de informare și control vor continua și în perioada următoare, la toate firmele de recrutare de pe raza județului Olt. Inspectorii de muncă anunță că vor sancționa contravențional orice fel de abatere de la normele legislative în vigoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020