Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mulți slătineni și-au plătit impozitul online
22.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 185

Peste 1.000 de slătineni au ales în această perioadă de pandemie să își plătească taxele și impozitele online. Imediat ce starea de urgență a fost ridicată, s-a resimțit însă și o ușoară creștere a încasărilor la ghișeu, iar previziunile sunt optimiste. Persoanele care vor să își achite dările locale la ghișeu trebuie să știe că fluxul este unul controlat, iar înainte de a intra în instituție trebuie să li se ia temperatura și să se dezinfecteze pe mâini.


Pandemia de coronavirus a mutat foarte multe activități în spațiul virtual, iar oamenii au fost nevoiți să învețe cum să folosească mijloacele de comunicare și plată la distanță. Acest lucru este sesizabil și în rândul slătinenilor care și-au plătit până în acest moment taxele și impozitele locale. Potrivit directorului Direcției Economice Slatina, numărul celor care și-au achitat de la distanță dările până în acest moment este cu mult mai mare decât cel înregistrat pe parcursul întregului an precedent.
Slătinenii care vor să își achite impozitul la ghișeu, trebuie să știe faptul că reprezentanții Direcției Economice Slatina au luat o serie de măsuri de protecție. Astfel, fluxul de oameni este controlat, la ghișee fiind permise doar 3 persoane în același timp. De asemenea, la intrare, angajații instituției vor lua temperatura tuturor celor care vor să intre în instituție.
Dată fiind situația pandemică actuală, conducerea Direcției Economice a stabilit ca termenul de acordare a bonificației să fie prelungit. Așadar, slătinenii care aleg să își achite taxele și impozitele locale pentru tot anul până la data de 30 iunie, vor putea beneficia de această reducere.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020