Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au donat apă pentru angajații Spitalului Slatina
22.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 296

Mai multe firme din România au donat astăzi Spitalului Județean Slatina, zeci de mii de litri de apă, care va fi distribuită întregului personal din linia întâi în lupta cu noul coronavirus. O astfel de donație va ajunge în următoarea perioadă și la spitalul din Caracal.


În aceste momente dificile, în care țara noastră este afectată de pandemia de Coronavirus, un grup de firme producătoare de apă dau dovadă de generozitate. Cantități importante de apă vor fi donate spitalelor din toată țara. Ieri, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, peste 2.100 de baxuri de apă plată și minerală.
Donația făcută spitalului slătinean face parte dintr-un proiect al grupului de firme, derulat la nivel național pentru a veni în sprijinul personalului medical și nemedical din spitalele românești.
O cantitate importantă de apă plată și minerală, donată de același grup de firme, va ajunge, în zilele următoare și la spitalul din Caracal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020