Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
IPJ Olt, ajutoare pentru nevoiași
20.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 261

Ajutoare de la Poliția Olt, pentru două familii din Slatina, cu o situație materială precară. Oamenii legii au strâns bani și au cumpărat alimente, jucării, produse de igienă, dar și o tabletă pentru a ajuta mai multe suflete aflate în dificultate: doi bătrâni și o altă familie cu 4 copii. Pachetele au fost oferite, astăzi, de oamenii legii, cu sprijinul celor de la Crucea Roșie.


Acțiune caritabilă a Poliției Olt. Mai mulți oameni ai legii au strâns bani pentru a ajuta două familii nevoiașe din municipiul Slatina. Astfel, cu sprijinul celor de la Crucea Roșie Olt au identificat o familie de bătrâni și o familie cu patru copii, ce au vârste cuprinse între 3 și 12 ani. Cu banii în plic, în această dimineață, oamenii legii au mers la cumpărături, au pus în coșuri de la alimente, până la jucării și produse de igienă, iar apoi au dus pachetele celor două familii.
Bătrânii, dar și copiii, au primit cu bucurie gestul polițiștilor și le-au mulțumit pentru ajutorul oferit. Nu este prima dată când polițiștii olteni se implică în acțiuni umanitare, iar în perioada sărbătorilor a devenit deja tradiție ca aceștia să ofere cadouri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE