Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fiscul vrea interacțiune online cu contribuabilii
21.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 90

După ce au restrâns interacțiunea directă cu plătitorii de taxe și impozite, reprezentanții Agenției Județene a Finanțelor Publice Olt au decis ca fluxul de persoane la ghișeele instituției să rămână unul restrâns. Măsurile de protecție adoptate continuă să fie aplicate, iar oltenii sunt încurajați să evite formarea de cozi la ghișee și să folosească exclusiv mijloacele de comunicare la distanță.


Agenția Județeană a Finanțelor Publice Olt a stabilit că va menține o interacțiune directă redusă cu publicul. Iar pentru cei care sunt nevoiți totuși să vină la ghișee, se mențin regulile din perioada stării de urgență. Atât angajații instituției, cât și contribuabilii care vin la ghișee, au obligația de a purta în permanență o mască de protecție care să le acopere gura și nasul și de a păstra o distanță de cel puțin 1,5 metri unul față de celălalt.
Reprezentanții AJFP Olt recomandă în continuare folosirea exclusivă a mijloacelor de plată și de comunicare la distanță. Contribuabilii pot folosi metodele de plată online, adresele de email puse la dispoziție pe site-ul ANAF, dar și platforme precum Spațiul Privat Virtual sau e-guvernare.ro.
Contribuabilii care nu au posibilitatea de a folosi metodele de comunicare online trebuie să respecte toate măsurile de precauție impuse și distanța minimă recomandată.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE