Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fiscul vrea interacțiune online cu contribuabilii
21.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 130

După ce au restrâns interacțiunea directă cu plătitorii de taxe și impozite, reprezentanții Agenției Județene a Finanțelor Publice Olt au decis ca fluxul de persoane la ghișeele instituției să rămână unul restrâns. Măsurile de protecție adoptate continuă să fie aplicate, iar oltenii sunt încurajați să evite formarea de cozi la ghișee și să folosească exclusiv mijloacele de comunicare la distanță.


Agenția Județeană a Finanțelor Publice Olt a stabilit că va menține o interacțiune directă redusă cu publicul. Iar pentru cei care sunt nevoiți totuși să vină la ghișee, se mențin regulile din perioada stării de urgență. Atât angajații instituției, cât și contribuabilii care vin la ghișee, au obligația de a purta în permanență o mască de protecție care să le acopere gura și nasul și de a păstra o distanță de cel puțin 1,5 metri unul față de celălalt.
Reprezentanții AJFP Olt recomandă în continuare folosirea exclusivă a mijloacelor de plată și de comunicare la distanță. Contribuabilii pot folosi metodele de plată online, adresele de email puse la dispoziție pe site-ul ANAF, dar și platforme precum Spațiul Privat Virtual sau e-guvernare.ro.
Contribuabilii care nu au posibilitatea de a folosi metodele de comunicare online trebuie să respecte toate măsurile de precauție impuse și distanța minimă recomandată.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020