Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primarul din Deveselu, șofer pentru localnici
20.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 878

La Deveselu, primarul și viceprimarul nu sunt numai oamenii care conduc localitatea, ci și șoferi pe microbuzul școlar și mașina de gunoi. Nu primesc nici un ban în plus pentru munca depusă, ci vor să ajute localitatea. Fac astfel o economie importantă la bugetul comunei, pentru că nu trebuie să mai plătească încă două salarii. Acum, că școlile sunt închise, primarul e șofer pe microbuzul care îi duce pe localnici la muncă la Caracal, iar din toamnă va transporta din nou și elevii.


Ion Aliman, primarul comunei Deveselu, devenită cunoscută în întreaga lume după ce aici a fost amplasat scutul antirachetă, conduce microbuzul școlar dar și pe cel care transportă localnici la Caracal. Astfel, primarul lasă munca de la birou și urcă la volanul microbuzului, în lipsa unui șofer.
Și viceprimarul Nicolae Dobre ajută comunitatea. El conduce mașina de gunoi. De aproape 3 ani, timp de patru zile pe lună, edilul urcă la volanul mașinii de colectare a gunoiului menajer și adună deșeurile de la săteni.
Oamenii din localitate s-au obișnuit cu viceprimarul care le ridică gunoiul. Cei mai mulți îl laudă, dar mai sunt și unii care fac haz de necaz.
Pentru a deveni șoferi de microbuz sau mașini de mare tonaj, cei doi edili din Deveselu au dat examen pentru categoriile C și D. Îndeplinirea atribuțiilor de șofer nu le aduce celor doi niciun leu în plus în afară de indemnizațiile de conducere pentru funcțiile deținute, iar economia la bugetul local este una importantă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE