Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltenii, dornici să plece în concediu
20.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 180

Pandemia de coronavirus se pare că nu i-a speriat pe mulți dintre olteni, care au stabilit deja că nu vor renunța la concediile programate pentru vara acestui an. Și asta pentru că sunt convinși că hotelierii sunt destul de responsabili și că vor lua toate măsurile pentru a evita riscul de îmbolnăvire. Sunt însă și persoane care se tem pentru sănătatea lor, alegând varianta de reprogramare a concediului.


Sunt dornici să-și încarce bateriile, să se relaxeze sau pur și simplu să „evadeze” la munte sau la mare. Majoritatea oltenilor care și-au rezervat din timp vacanța așteaptă cu nerăbdare sezonul estival, o perioadă de care vor să profite la maximum. Chiar dacă pericolul de îmbolnăvire încă nu a trecut, cei mai mulți olteni au anunțat că nu vor renunța la sejururile programate.
Sunt însă și olteni care tem pentru sănătatea lor și au hotărât să își reprogrameze sejurul pentru anul viitor.
Turcia, Grecia, Bulgaria și litoralul românesc sunt destinațiile preferate de olteni, pentru vara acestui an. În România, în ultimii ani, vânzarea pachetelor de servicii turistice a crescut considerabil, datorită voucherelor de vacanță.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE