Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au cunoscut iubirea unei familii
20.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 181

Tot mai mulți copii lăsați în grija statului cunosc iubirea din sânul unei adevărate familii. Potrivit statisticilor realizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, la nivelul județului, numărul copiilor care au fost adoptați în primul trimestru din 2020 s-a triplat, comparativ cu aceiași perioadă a anului precedent.


Anual, zeci de familii care nu pot avea copii, cer ajutorul reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt. După mai multe evaluări, micuții ajung să crească frumos, dar mai ales să simtă iubirea dintr-o familie. Este îmbucurător că în Olt, sunt din ce în ce mai multe persoane care doresc să își întregească familiile prin adopție.
Numărul copiilor adoptați, în primele trei luni ale anului s-a triplat, față de perioada similară a anului trecut. În continuare, majoritatea familiilor sunt interesate mai ales de copiii cu vârste mici.
DGASPC Olt invită familiile din județul nostru care doresc să adopte un copil sau să primească informații despre procedura adopției să se adreseze instituției din Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020