Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reguli mai stricte pentru vânzarea alimentelor
27.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1367

În contextul pandemiei de Coronavirus, reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt au luat o serie de măsuri pentru a preveni îmbolnăvirea populației. Astfel, toți cei care vor comercializa alimente sunt obligați să respecte reguli și mai stricte, pentru ca toți cumpărătorii să fie în siguranță.


În orice condiții, oamenii au nevoie de hrană sănătoasă. Mai ales, în această perioadă în care riscul de îmbolnăvire ne pândește pe toți, trebuie să acordăm o și mai mare atenție la alimentele pe care le consumăm. Inspectorii veterinari sunt cu ochii pe comercianți, mai ales că restaurantele pot vinde mâncare gătită doar prin livrarea la domiciliu. În acest sens, DSVSA Olt impune mai multe reguli care trebuie aplicate de către administratorii acestora.
Cei care încalcă aceste măsuri și pun viața oamenilor în pericol vor fi aspru sancționați. În vizorul inspectorilor DSVSA Olt sunt și comercianții din piețe, care au de respectat anumite condiții de funcționare.
Persoanele care doresc să reclame nereguli în domeniul siguranței alimentelor pot apela numărul de telefon 0372.753.837. La capătul firului angajații instituției vă vor răspunde și vor lua imediat măsuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020