Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prea mulți oameni pe stradă!
25.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1923

S-au impus reguli clare, menite să limiteze deplasările și în timpul zilei, dar slătinenii au ieșit și astăzi pe străzile orașului. Au fost cozi la magazinele alimentare, la farmacii, dar și la diferite service-uri de telefoane sau alte device-uri. Polițiștii și jandarmii sunt pe străzi și încearcă să îi determine pe oameni să stea cât mai mult în casă.


Sunt mai bine de 24 de ore de când Ordonanța militară nr.3 a intrat oficial în vigoare, iar oamenii ar trebui deja să fie informați cu noile măsuri de restricție impuse. Acest lucru nu s-a concretizat nici astăzi. Străzile municipiului Slatina au fost pline de persoane de toate vârstele, iar la multe magazine din oraș s-au format cozi.
Polițiștii au fost și astăzi pe străzile orașului pentru a verifica dacă slătinenii au asupra lor o adeverință de la angajator sau o declarație pe proprie răspundere.
Singura metodă de protecție împotriva răspândirii virusului chinezesc este statul în casă. Cu toții trebuie să conștientizăm că în acest fel putem proteja sănătatea și viața noastră și a persoanelor apropiate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE