Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Măști de protecție la prețuri uriașe
26.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 998

Au vrut să facă bani din vânzarea măștilor de protecție, dar s-au ales cu amenzi usturătoare. Doi slătineni au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă măşti de protecţie la un preț de zece ori mai mare decât cel real.


Potrivit datelor Poliției Olt, comercianții de ocazie aveau asupra lor 110 măşti de protecţie 3M, fără documente de provenienţă, pentru care cereau suma de 5.700 de lei. Adică, cei doi cereau 50 de lei pe o mască medicală. Polițiștii le-au confiscat măștile de protecție și i-au amendat pe cei doi cu 10.000 de lei.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020