Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimele cumpărături matinale pentru vârstnici
25.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 228

A fost ultima dimineață în care vârstnicii au putut să mai iasă din case pentru a-și rezolva diferite probleme personale. Slătinenii sunt conștienți de prevederile Ordonanței militare nr.3 și au avut deja asupra lor acele declarații pe proprie răspundere. Proviziile au fost deja făcute, iar dacă va fi nevoie de cumpărături suplimentare, vor respecta întocmai măsurile stabilite.


În această dimineață, trotuarele din Slatina au fost pline de oameni. A fost ultima zi în care vârstnicii au putut să iasă din case pentru a-și rezolva problemele de ordin personal până în ora 12. După această oră, spun ei, nu vor mai ieși din case sub nicio formă.
Și-au cumpărat deja alimentele de strictă necesitate și nu vor mai avea nevoie să se ducă des la cumpărături. Cei mai mulți cunosc prevederile Ordonanței militare nr.3 și, ca o măsură de precauție, au avut asupra lor și acea declarație pe proprie răspundere. Au fost totuși și cetățeni care nu cunosc aceste măsuri, însă spun că și-au propus să limiteze ieșirile.
Conform Ordonanței militare nr.3, toate recomandările anterioare au devenit astăzi obligatorii. În acest fel, persoanele care vor să părăsească domiciliul trebuie să aibă un motiv justificat și să aibă asupra lor o declarație pe proprie răspundere. Cetățenii de peste 65 de ani vor avea voie să părăsească locuința doar în intervalul orar 11 – 13, dar și atunci trebuie să aibă un motiv bine întemeiat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020