Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parlamentarii olteni, mesaj pentru fermieri
25.03.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 255

Parlamentarii olteni care fac parte din Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților transmit un mesaj pentru fermieri, în această perioadă dificilă pentru noi toți. Să își continue activitățile, dar cu respectarea tuturor recomandărilor specialiștilor. Ei trebuie să producă în continuare hrana de care toată lumea are atâta nevoie.


Noua ordonanță militară, care stabilește restricții de mișcare inclusiv în timpul zilei, nu îi va afecta pe agricultori. Ei au voie să meargă la câmp și își pot continua activitatea în ferme, cu respectarea regulilor de prevenție. Un mesaj în acest sens vine și din partea deputaților olteni Alexandru Stănescu și Dan Ciocan, președintele și secretarul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților.

”Mesajul meu către fermieri este să fie foarte atenți, dar să își continue activitatea pentru că nu o să le mai dea nimeni timpul acesta înapoi, mai ales ținând cont de faptul că agricultura are un specific anume și este legată de perioada de campanie agricolă. Sunt convins că toată această problemă legată de coronavirus peste o perioadă va fi istorie, poate peste o lună, două și de aceea noi trebuie să ne continuăm activitatea. Există viață și după coronavirus”, a transmis președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților.
Parlamentarii olteni au discutat și cu reprezentanții fermierilor, iar toate propunerile și îngrijorările lor au fost transmise Ministrului Agriculturii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020