Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parlamentarii olteni, mesaj pentru fermieri
25.03.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 282

Parlamentarii olteni care fac parte din Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților transmit un mesaj pentru fermieri, în această perioadă dificilă pentru noi toți. Să își continue activitățile, dar cu respectarea tuturor recomandărilor specialiștilor. Ei trebuie să producă în continuare hrana de care toată lumea are atâta nevoie.


Noua ordonanță militară, care stabilește restricții de mișcare inclusiv în timpul zilei, nu îi va afecta pe agricultori. Ei au voie să meargă la câmp și își pot continua activitatea în ferme, cu respectarea regulilor de prevenție. Un mesaj în acest sens vine și din partea deputaților olteni Alexandru Stănescu și Dan Ciocan, președintele și secretarul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților.

”Mesajul meu către fermieri este să fie foarte atenți, dar să își continue activitatea pentru că nu o să le mai dea nimeni timpul acesta înapoi, mai ales ținând cont de faptul că agricultura are un specific anume și este legată de perioada de campanie agricolă. Sunt convins că toată această problemă legată de coronavirus peste o perioadă va fi istorie, poate peste o lună, două și de aceea noi trebuie să ne continuăm activitatea. Există viață și după coronavirus”, a transmis președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților.
Parlamentarii olteni au discutat și cu reprezentanții fermierilor, iar toate propunerile și îngrijorările lor au fost transmise Ministrului Agriculturii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020