Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ordonanța militară i-a trimis la cumpărături
25.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 6040

Slătinenii au luat din nou cu asalt supermarketurile, astăzi, deși noua ordonanță militară limitează și chiar interzice deplasările. Miezul zilei nu i-a prins pe toți cu declarația pe proprie răspundere completată, iar cei care au fost în această situație au sperat că vor rezolva totul la mica înțelegere.


Ordonanța militară nr.3 le va interzice tuturor cetățenilor părăsirea domiciliului fără un motiv justificat. În această perioadă, fie că va fi vorba de deplasări în interes profesional sau personal, slătinenii trebuie să aibă la ei o declarație care să ateste motivul pentru care ies din case.
Ora 12 i-a prins pe slătineni la cozi la supermarketurile din oraș. Și-au cumpărat doar strictul necesar, spun ei, și mulți au avut pregătite și declarațiile pe proprie răspundere.
Au fost și persoane care au fost nepregătite, deși știau că nu mai pot circula în voie.
Persoanele care nu vor respecta aceste măsuri de restricție impuse trebuie să știe că riscă să fie amendate. Cu toții trebuie să înțelegem faptul că necunoașterea acestor prevederi nu poate fi folosită ca scuză, iar oamenii legii vor sancționa orice abatere.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020