Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ordonanța militară i-a trimis la cumpărături
25.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 5967

Slătinenii au luat din nou cu asalt supermarketurile, astăzi, deși noua ordonanță militară limitează și chiar interzice deplasările. Miezul zilei nu i-a prins pe toți cu declarația pe proprie răspundere completată, iar cei care au fost în această situație au sperat că vor rezolva totul la mica înțelegere.


Ordonanța militară nr.3 le va interzice tuturor cetățenilor părăsirea domiciliului fără un motiv justificat. În această perioadă, fie că va fi vorba de deplasări în interes profesional sau personal, slătinenii trebuie să aibă la ei o declarație care să ateste motivul pentru care ies din case.
Ora 12 i-a prins pe slătineni la cozi la supermarketurile din oraș. Și-au cumpărat doar strictul necesar, spun ei, și mulți au avut pregătite și declarațiile pe proprie răspundere.
Au fost și persoane care au fost nepregătite, deși știau că nu mai pot circula în voie.
Persoanele care nu vor respecta aceste măsuri de restricție impuse trebuie să știe că riscă să fie amendate. Cu toții trebuie să înțelegem faptul că necunoașterea acestor prevederi nu poate fi folosită ca scuză, iar oamenii legii vor sancționa orice abatere.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020