Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cereri on-line pentru asistenții maternali
25.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 213

Proiectul „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor” va continua la nivelul județului Olt, chiar și în această situație, când țara se confruntă cu o pandemie de coronavirus. Astfel, toți cei care doresc să devină părinți de suflet pot depune documentele on-line, urmând ca evaluările să fie programate în următoarea perioadă.


Programul și activitatea instituțiilor publice sunt date peste cap, din cauza virusului COVID-19. Însă, pentru ca oamenii să beneficieze în continuare de serviciile sociale, conducerea centrelor a stabilit noi reguli de funcționare. Și aici ne referim la proiectul prin care DGASPC Olt este partener și care are ca scop identificarea și recrutarea persoanelor care doresc să devină părinți de suflet.
Pentru a limita riscul de răspândire a infecției cu virusul Covid-19, pentru o perioadă de timp, DGASPC Olt a amânat evaluările la domiciliu a persoanelor care doresc să devină asistenți maternali profesioniști. De asemenea, cursurile de formare pentru această meseria au fost sistate. În primele trei luni anului, la sediul instituției au fost depuse peste 20 de solicitări din partea persoanelor interesate de această meserie.
Pentru anul acesta, în Olt, obiectivul Proiectul „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor” este angajarea a 20 de persoane care dețin atestat de asistent maternal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020