Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cereri on-line pentru asistenții maternali
25.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 183

Proiectul „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor” va continua la nivelul județului Olt, chiar și în această situație, când țara se confruntă cu o pandemie de coronavirus. Astfel, toți cei care doresc să devină părinți de suflet pot depune documentele on-line, urmând ca evaluările să fie programate în următoarea perioadă.


Programul și activitatea instituțiilor publice sunt date peste cap, din cauza virusului COVID-19. Însă, pentru ca oamenii să beneficieze în continuare de serviciile sociale, conducerea centrelor a stabilit noi reguli de funcționare. Și aici ne referim la proiectul prin care DGASPC Olt este partener și care are ca scop identificarea și recrutarea persoanelor care doresc să devină părinți de suflet.
Pentru a limita riscul de răspândire a infecției cu virusul Covid-19, pentru o perioadă de timp, DGASPC Olt a amânat evaluările la domiciliu a persoanelor care doresc să devină asistenți maternali profesioniști. De asemenea, cursurile de formare pentru această meseria au fost sistate. În primele trei luni anului, la sediul instituției au fost depuse peste 20 de solicitări din partea persoanelor interesate de această meserie.
Pentru anul acesta, în Olt, obiectivul Proiectul „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor” este angajarea a 20 de persoane care dețin atestat de asistent maternal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020