Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Piețe deschise, cu noi reguli împotriva Covid-19
23.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 6688

Ordonanța Militară din week-end nu închide piețele din țara noastră. Astfel, centrele agroalimentare din Slatina vor fi deschise, dar producătorii și consumatorii trebuie să respecte noi reguli pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.


De aseară, au intrat în vigoare o parte dintre prevederile Ordonanței Militare 2. Printre acestea se numără închiderea cabinetelor stomatologice și mall-urile. În marile centre comerciale vor rămâne deschise doar magazinele care comercializează alimente, farmaciile și serviciile de curățătorie. De asemenea, piețele agroalimentare își vor continua activitatea, iar măsura este respectată și de reprezentanții centrelor din Slatina.
În continuare, spațiile vor fi dezinfectate, iar conducerea piețelor a luat toate măsurile pentru prevenire răspândirii coronavirusului. Decizia este una care vine în ajutorul cumpărătorilor. Ei nu vor mai fi nevoiți să stea la coadă la supermarketuri pentru a cumpăra fructe și legume.
Producătorii dau asigurări că vor avea marfă și în următoarea perioadă, iar în situația în care autoritățile decid să închidă aceste centre, iau în calcul să livreze la domiciliu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020