Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Peste 5.000 de solicitări pentru tichetele sociale
18.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 445

Campania pentru solicitarea tichetelor sociale de Paște, oferite în fiecare an de Primăria municipiului Slatina, este aproape de final. Peste 5.700 de persoane au solicitat acest tip de ajutor. În perioada următoare, va începe distribuirea tichetelor, care trebuie să ajungă la beneficiari înainte de Paște.


Mii de slătineni au solicitat tichetele sociale pe care Primăria municipiului Slatina le acordă gratuit, de două ori pe an, de Paște și de Crăciun, pensionarilor cu venituri mici și persoanelor cu handicap grav sau accentuat. Direcția Socială Slatina anunță că această campanie se apropie de final, iar cererea pentru acordarea bonurilor valorice a fost destul de mare.
60 de cereri au fost respinse, fie pentru că au fost făcute solicitări duble, beneficiarii nu au depus toate documentele necesare la dosar, ori nu îndeplineau condițiile de acordare a acestui tip de ajutor. 
Urmează apoi demersurile pentru distribuirea tichetelor către beneficiari, care se va face cu ajutorul factorilor poștali. Oamenii vor primi acasă câte 10 tichete, în valoare totală de 100 de lei, dar și lista cu magazinele de unde pot face cumpărături.
  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020