Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Peste 5.000 de solicitări pentru tichetele sociale
18.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 406

Campania pentru solicitarea tichetelor sociale de Paște, oferite în fiecare an de Primăria municipiului Slatina, este aproape de final. Peste 5.700 de persoane au solicitat acest tip de ajutor. În perioada următoare, va începe distribuirea tichetelor, care trebuie să ajungă la beneficiari înainte de Paște.


Mii de slătineni au solicitat tichetele sociale pe care Primăria municipiului Slatina le acordă gratuit, de două ori pe an, de Paște și de Crăciun, pensionarilor cu venituri mici și persoanelor cu handicap grav sau accentuat. Direcția Socială Slatina anunță că această campanie se apropie de final, iar cererea pentru acordarea bonurilor valorice a fost destul de mare.
60 de cereri au fost respinse, fie pentru că au fost făcute solicitări duble, beneficiarii nu au depus toate documentele necesare la dosar, ori nu îndeplineau condițiile de acordare a acestui tip de ajutor. 
Urmează apoi demersurile pentru distribuirea tichetelor către beneficiari, care se va face cu ajutorul factorilor poștali. Oamenii vor primi acasă câte 10 tichete, în valoare totală de 100 de lei, dar și lista cu magazinele de unde pot face cumpărături.
  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020