Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șansă la o nouă viață pentru femeile abuzate
14.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 190

Femeile abuzate în familie sunt ajutate să scape din mâinile soților agresivi de Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Olt. Ele primesc un adăpost sigur și consiliere din parte specialiștilor. Este doar începutul unei vieți normale.


Anual, zeci de persoane, victime ale violenței domestice sunt aduse la Centrul de primiri în regim de urgență subordonat Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt. Sunt femei abuzate de soți, care și-au dorit să reînceapă o nouă viață și care au reușit. Este și cazul Iulianei, în vârstă de 42 de ani din Slatina. Povestea ei este demnă de un scenariu de film.

Cum și de ce a luat decizia să ceară ajutor, dar și cum a fost primită în acest centru? Ne-a povestit printre lacrimi, femeia.

Iuliana le îndeamnă pe toate femeile care au fost în situația ei să ceară ajutor, să apeleze cu încredere la specialiștii în asistență socială din cadrul DGASPC .

Femeile abuzate sunt ajutate de specialiștii din cadrul centrului să revină la o viață normală.

În prezent, în cadrul centrului beneficiază de cazare și servicii de consiliere 10 persoane, dintre acestea 4 femei și 6 copii. 

femei abuzate dgaspc centru
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020