Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șansă la o nouă viață pentru femeile abuzate
14.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 271

Femeile abuzate în familie sunt ajutate să scape din mâinile soților agresivi de Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Olt. Ele primesc un adăpost sigur și consiliere din parte specialiștilor. Este doar începutul unei vieți normale.


Anual, zeci de persoane, victime ale violenței domestice sunt aduse la Centrul de primiri în regim de urgență subordonat Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt. Sunt femei abuzate de soți, care și-au dorit să reînceapă o nouă viață și care au reușit. Este și cazul Iulianei, în vârstă de 42 de ani din Slatina. Povestea ei este demnă de un scenariu de film.

Cum și de ce a luat decizia să ceară ajutor, dar și cum a fost primită în acest centru? Ne-a povestit printre lacrimi, femeia.

Iuliana le îndeamnă pe toate femeile care au fost în situația ei să ceară ajutor, să apeleze cu încredere la specialiștii în asistență socială din cadrul DGASPC .

Femeile abuzate sunt ajutate de specialiștii din cadrul centrului să revină la o viață normală.

În prezent, în cadrul centrului beneficiază de cazare și servicii de consiliere 10 persoane, dintre acestea 4 femei și 6 copii. 

femei abuzate dgaspc centru
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020