Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Întârzieri la varianta de ocolire a Podului Olt
11.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5337

Deși ar fi trebuit demarate încă din decembrie 2019, lucrările pentru reabilitarea variantei de ocolire a podului Olt nu au început nici până acum. Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Slatina cred că firma constructoare așteaptă să treacă iarna. De luna viitoare, însă, autoritățile vor pune presiune pe constructor să înceapă lucrul.


Uite lucrarea, nu e lucrarea. Constructorul desemnat să efectueze lucrări de reabilitare la varianta ocolitoare pentru Podul Olt, respectiv pe traseul Curtișoara-Teslui-Moșteni-Strejești, ar fi trebuit să deschidă șantierul încă din decembrie anul trecut. Lucrările nu au început însă nici acum. Vor demara, cel mai probabil, la primăvară, cu mult întârziate față de termenul asumat în contract.
Până când constructorul se va apuca de treabă, Primăria Slatina și Consiliul Județean, în colaborare cu cei de la Consiliul Local Slătioara, au început deja lucrările pe strada Basarabilor, tronsonul care duce spre baraj. Pe aici vor putea circula mașinile mici, după închiderea Podului Olt.
Așa că, cel mai probabil, lucrările la varianta de ocolire a podului Olt mai așteaptă, deși iarna a fost una blândă și i-ar fi permis constructorului să lucreze.
Podul Olt va fi complet reabilitat și modernizat. Lucrările vor dura 12 luni și vor fi executate de un consorţiu italian, care s-a angajat că va respecta perioada prevăzută în contract.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024