Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Întârzieri la varianta de ocolire a Podului Olt
12.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5043

Deși ar fi trebuit demarate încă din decembrie 2019, lucrările pentru reabilitarea variantei de ocolire a podului Olt nu au început nici până acum. Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Slatina cred că firma constructoare așteaptă să treacă iarna. De luna viitoare, însă, autoritățile vor pune presiune pe constructor să înceapă lucrul.


Uite lucrarea, nu e lucrarea. Constructorul desemnat să efectueze lucrări de reabilitare la varianta ocolitoare pentru Podul Olt, respectiv pe traseul Curtișoara-Teslui-Moșteni-Strejești, ar fi trebuit să deschidă șantierul încă din decembrie anul trecut. Lucrările nu au început însă nici acum. Vor demara, cel mai probabil, la primăvară, cu mult întârziate față de termenul asumat în contract.
Până când constructorul se va apuca de treabă, Primăria Slatina și Consiliul Județean, în colaborare cu cei de la Consiliul Local Slătioara, au început deja lucrările pe strada Basarabilor, tronsonul care duce spre baraj. Pe aici vor putea circula mașinile mici, după închiderea Podului Olt.
Așa că, cel mai probabil, lucrările la varianta de ocolire a podului Olt mai așteaptă, deși iarna a fost una blândă și i-ar fi permis constructorului să lucreze.
Podul Olt va fi complet reabilitat și modernizat. Lucrările vor dura 12 luni și vor fi executate de un consorţiu italian, care s-a angajat că va respecta perioada prevăzută în contract.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020