Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copii chinuiți de mamă la Șerbănești
11.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 11477

Șapte frați din comuna Șerbănești erau ținuți în frig și mizerie de mama lor. Cazul a ajuns în atenția celor de la Protecția Copilului după ce femeia a mers la spital cu toți copiii, cei mici fiind suspecți de TBC. Cinci dintre ei au fost preluați în regim de urgență, iar cei mai mici sunt încă în grija medicilor. Primăria din comună a ajutat în mai multe rânduri familia, dar situația nu s-a schimbat cu nimic.


Șapte sufletele nevinovate trăiau chinuite într-o casă care stă să cadă, în comuna Șerbănești. Copiii, cel mai mic în vârstă de 8 luni, au ajuns zilele trecute la spitalul din Craiova, fiind afectați de o răceală puternică. Autoritățile locale au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului despre caz.
Reprezentanții Primăriei Șerbănești spun că știau de sărăcia în care trăiesc cei șapte frați și au ajutat de mai multe ori familia. Doar că tot ce li s-a oferit a fost distrus în scurt timp. Așa au ajuns să trăiască într-o casă în care plouă prin acoperișul aproape prăbușit, cu geamurile sparte și fără sursă de încălzire.
Aseară, femeia a fugit din spital cu cele două micuțe în vârstă de 8 luni, respectiv 2 ani, care rămăseseră sub supravegherea medicilor pentru definitivarea analizelor. Astăzi, la prima oră a dimineții, autoritățile au fost anunțate despre această situație gravă.
Deși se vede clar că cei șapte copii trăiau în condiții precare, cumnata femeii susține cu tărie că ei sunt îngrijiți bine de mamă.
În continuarea, reprezentanții Primăriei Șerbănești împreună cu cei din DGASPC Olt monitorizează această situație. În funcție de rezultatul analizelor și de starea de sănătate a celor două micuțe internate, autoritățile vor analiza situația, urmând să găsească cea mai bună soluție pentru copii și mama lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020