Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copii chinuiți de mamă la Șerbănești
11.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 11828

Șapte frați din comuna Șerbănești erau ținuți în frig și mizerie de mama lor. Cazul a ajuns în atenția celor de la Protecția Copilului după ce femeia a mers la spital cu toți copiii, cei mici fiind suspecți de TBC. Cinci dintre ei au fost preluați în regim de urgență, iar cei mai mici sunt încă în grija medicilor. Primăria din comună a ajutat în mai multe rânduri familia, dar situația nu s-a schimbat cu nimic.


Șapte sufletele nevinovate trăiau chinuite într-o casă care stă să cadă, în comuna Șerbănești. Copiii, cel mai mic în vârstă de 8 luni, au ajuns zilele trecute la spitalul din Craiova, fiind afectați de o răceală puternică. Autoritățile locale au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului despre caz.
Reprezentanții Primăriei Șerbănești spun că știau de sărăcia în care trăiesc cei șapte frați și au ajutat de mai multe ori familia. Doar că tot ce li s-a oferit a fost distrus în scurt timp. Așa au ajuns să trăiască într-o casă în care plouă prin acoperișul aproape prăbușit, cu geamurile sparte și fără sursă de încălzire.
Aseară, femeia a fugit din spital cu cele două micuțe în vârstă de 8 luni, respectiv 2 ani, care rămăseseră sub supravegherea medicilor pentru definitivarea analizelor. Astăzi, la prima oră a dimineții, autoritățile au fost anunțate despre această situație gravă.
Deși se vede clar că cei șapte copii trăiau în condiții precare, cumnata femeii susține cu tărie că ei sunt îngrijiți bine de mamă.
În continuarea, reprezentanții Primăriei Șerbănești împreună cu cei din DGASPC Olt monitorizează această situație. În funcție de rezultatul analizelor și de starea de sănătate a celor două micuțe internate, autoritățile vor analiza situația, urmând să găsească cea mai bună soluție pentru copii și mama lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020