Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Răzbunare scrisă pe garduri
28.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 18563

Răzbunare scrisă pe garduri, în comuna Șerbănești. O conversație pe rețeaua de socializare, între doi tineri, s-a încheiat la poliție. Supărat că a fost refuzat de tânăra pe care o abordase pe internet, un bărbat din Slatina s-a enervat atât de tare, încât a scris mesaje obscene pe gardurile mai multor oameni, pe stradă, pe mașina soțului femeii respective, dar și pe troița din localitate.


Răzbunare ca-n filme în comuna Șerbănești. Mai multe familii s-au trezit cu gardurile și strada scrise cu mesaje obscene ce făceau referire la o vecină a lor. Mai mult, și locuința femeii respective, mașina soțului ei, dar și troița din localitate au fost murdărite în acest fel. Iată de la ce a pornit totul:
Bărbatul spune că soția sa ar fi fost urmărită de cel care i-a trimis mesaje, iar când i-a transmis să nu o mai caute, acesta a ales să se răzbune.
Când au văzut una ca asta, oamenii s-au înfuriat la maximum. Nemulțumirea nu ar fi fost atât de mare, dacă bărbatul care a făcut acest lucru ar fi fost surprins de camera de supraveghere montată chiar în capătul străzii. Însă li s-a spus că aceasta nu funcționează, lucru ce i-a enervat la culme. Ce cred oamenii despre această situație? Pe garduri ar fi putut să scrie... dar troița, ce vină are?
Oamenii acuză acum autoritățile locale, dar și poliția, că nu își fac treaba și că, în noaptea respectivă ar fi putut avea loc o crimă sau un viol, iar infractorul ar fi scăpat pentru că obiectivul camerei nu funcționează. Polițiștii au reușit să îl identifice pe bărbatul care s-a răzbunat în acest fel și îl cercetează acum.
Cei care au cel mai mult de pierdut de pe urma acestui incident sunt localnicii ale căror garduri au fost scrise. Ei vor trebui acum să suporte costurile pentru curățarea lor, dar și a troiței din comună.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020