Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Răzbunare scrisă pe garduri
28.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 18215

Răzbunare scrisă pe garduri, în comuna Șerbănești. O conversație pe rețeaua de socializare, între doi tineri, s-a încheiat la poliție. Supărat că a fost refuzat de tânăra pe care o abordase pe internet, un bărbat din Slatina s-a enervat atât de tare, încât a scris mesaje obscene pe gardurile mai multor oameni, pe stradă, pe mașina soțului femeii respective, dar și pe troița din localitate.


Răzbunare ca-n filme în comuna Șerbănești. Mai multe familii s-au trezit cu gardurile și strada scrise cu mesaje obscene ce făceau referire la o vecină a lor. Mai mult, și locuința femeii respective, mașina soțului ei, dar și troița din localitate au fost murdărite în acest fel. Iată de la ce a pornit totul:
Bărbatul spune că soția sa ar fi fost urmărită de cel care i-a trimis mesaje, iar când i-a transmis să nu o mai caute, acesta a ales să se răzbune.
Când au văzut una ca asta, oamenii s-au înfuriat la maximum. Nemulțumirea nu ar fi fost atât de mare, dacă bărbatul care a făcut acest lucru ar fi fost surprins de camera de supraveghere montată chiar în capătul străzii. Însă li s-a spus că aceasta nu funcționează, lucru ce i-a enervat la culme. Ce cred oamenii despre această situație? Pe garduri ar fi putut să scrie... dar troița, ce vină are?
Oamenii acuză acum autoritățile locale, dar și poliția, că nu își fac treaba și că, în noaptea respectivă ar fi putut avea loc o crimă sau un viol, iar infractorul ar fi scăpat pentru că obiectivul camerei nu funcționează. Polițiștii au reușit să îl identifice pe bărbatul care s-a răzbunat în acest fel și îl cercetează acum.
Cei care au cel mai mult de pierdut de pe urma acestui incident sunt localnicii ale căror garduri au fost scrise. Ei vor trebui acum să suporte costurile pentru curățarea lor, dar și a troiței din comună.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020