Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prietenii lui Mihai Eminescu
15.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 237

Pentru al optulea an consecutiv, copiii din cadrul DGASPC Olt l-au omagiat pe Mihai Eminescu, poetul tuturor românilor. Astfel, în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” au pregătit un moment artistic de excepție, în care poezia a fost ridicată la rang de mare artă.


Astăzi se împlinesc 170 de ani de la nașterea celui mai mare poet național, cel care exprimă cel mai bine și cel mai complet spiritualitatea românească. Cu ocazia zilei de 15 ianuarie, copiii instituționalizați l-au omagiat cu bucurie pe Eminescu.
Îmbrăcați în haine de sărbătoare, într-un decor de poveste, micuții artiști au recitat poezii din creația lui Mihai Eminescu. Totodată, ei au încercat să aducă în fața publicului peisaje din natură, atât de frumos descrise de nemuritorul Eminescu.
De asemenea, în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” s-a desfășurat o paradă a costumelor de epocă. Tot aici, iubitorii de artă pot admira o inedită expoziție plastică aparținând cunoscutului artist Spiru Vergulescu.
Expoziția va fi deschisă publicului până la sfârșitul acestei săptămâni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020