Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Recomandări în loc de amenzi
14.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4232

Echipajele Poliției Rutiere Olt au acționat astăzi în trafic, nu pentru a-i controla pe șoferi, ci pentru a-i îndruma să evite pericolele la volan. Ceața, nepăstrarea distanței de siguranță, neutilizarea centurii și viteza excesivă pot provoca adevărate tragedii pe șosele. De aceea, polițiștii le-au oferit conducătorilor auto o serie de recomandări, pentru a preveni accidentele de circulație.


În timpul avertizării de ceață, emisă azi dimineață de Agenția Națională de Meteorologie, polițiștii de la Serviciul Rutier au ieșit în trafic, pentru a-i atenționa pe șoferi. Echipajele au fost prezente la Podul Olt, unde i-au oprit pe conducătorii auto și le-au oferit câteva sfaturi.
Șoferii opriți în trafic au spus că sunt benefice aceste acțiuni de informare. Dacă până acum, ei erau verificați de polițiști, de data aceasta au fost surprinși să vadă că oamenii legii i-au oprit doar pentru a-i informa.
În mai multe localități din județ, polițiștii au aplicat și sancțiuni șoferilor, pentru că nu foloseau luminile de ceață. Acțiunea de informare a avut ca scop prevenirea accidentelor de circulație.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020