Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nu blocați accesul mașinilor de gunoi!
14.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 605

Conducătorii auto care blochează accesul mașinilor de salubritate la ghenele de gunoi din Slatina au devenit o problemă a orașului. Angajații Salubris întâlnesc zi de zi autoturisme parcate în fața containerelor, fiind nevoiți să revină de două sau chiar de trei ori pentru a aduna deșeurile.


Mașinile parcate pe lângă punctele de colectare a deșeurilor din oraș îngreunează activitatea agenților de salubritate în fiecare zi. Aceștia sunt nevoiți să revină de mai multe ori în anumite puncte ale Slatinei pentru a strânge gunoaiele din zonă. Sunt și cazuri fericite când șoferii lasă în parbriz un număr de telefon, însă acestea sunt puține la număr.
Poliția Locală cunoaște problema, însă procedura pentru astfel de cazuri este destul de anevoioasă. Agentul local trebuie să identifice proprietarul mașinii, să se deplaseze la domiciliul acestuia și să îi spună să își mute mașina. Totuși, șoferii de rea credință pot fi sancționați contravențional.
Facem și noi apel la conștiința conducătorilor auto să nu mai blocheze accesul la punctele de colectare a deșeurilor din oraș, pentru că numai cu pași mici și siguri putem ajuta la rezolvarea unei probleme care ne afectează pe toți.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020