Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alocațiile au fost dublate
14.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 856

Veste bună pentru familiile care au copii. Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat astăzi legea pentru dublarea alocațiilor. Slătinenii au fost foarte bucuroși când au aflat de această modificare și speră că acest lucru să fie un început pentru un viitor mai bun.


2020 vine cu vești bune pentru copii. Alocațiile vor fi dublate. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat astăzi decretul pentru promulgarea proiectului de lege privind alocația de stat pentru copii, inițiat de parlamentarii social-democrați. Slătinenii spun că această mărire era necesară.
În luna decembrie a anului 2019, alocația de stat pentru copii a fost de 150 de lei pentru copiii cu vârste între 2 și 18 ani și 300 de lei pentru micuții de 0-2 ani, respectiv 3 ani pentru cei cu handicap.
Modificarea legislativă aprobată astăzi va majora alocația de stat de la 150 la 300 de lei pentru copiii de la 2 la 18 ani și 600 de lei pentru micuții între 0 și 2 ani, respectiv 3 ani pentru cei cu handicap.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020