Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aer poluat în Slatina?
14.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2333

Calitatea aerului din Slatina este în limite normale, spun reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului. Cu toate acestea, oamenii simt constant mirosuri neobișnuite de cauciuc topit sau sulf. Mai mulți slătineni din cartierul Eugen Ionescu au făcut sesizări către instituțiile abilitate, solicitând efectuarea de măsurători.


Mai mulți slătineni din cartierul Eugen Ionescu s-au plâns de faptul că seara aerul din zonă are un miros înțepător și deranjant. Oamenii cred că disconfortul vine de la topitoriile din oraș sau de la companiile de pe platforma industrială a Slatinei.
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Olt au ținut cont de sesizările slătinenilor și au analizat principalii indicatori. Conform măsurătorilor efectuate, indicele general de calitate a aerului, pentru zilele de 8, 9 și 10 ianuarie a arătat un calificativ de aer rău. Specialiștii agenției se vor deplasa zilele următoare la toate companiile de pe platforma industrială a Slatinei pentru a le verifica.
După ce vor fi efectuate toate verificările, cei de la Agenția pentru Protecția Mediului Olt vor comunica dacă aerul din Slatina este sau nu poluat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE