Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spania caută culegători de fructe
13.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 290

La început de an, angajatorii din Spațiul Economic European oferă peste 1.300 de joburi, în diferite domenii de activitate. Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în Spania, în agricultură, iar salariul pe care îl primește un muncitor este de 1.000 de euro lunar, cu posibilitatea de suplimentare a veniturilor.


Femei sau bărbați, cu sau fără experiență, care doresc să lucreze peste hotare sunt așteptați la selecție. Firme din Germania, Olanda și Spania caută forță de muncă românească, iar oferta este una bogată. Cei care doresc să aplice pentru unul din cele 1303 posturi trebuie să se adreseze serviciului Eures, din incinta AJOFM Olt.
Cele mai multe joburi disponibile sunt în domeniul agricol, la cules de căpșuni, zmeură, mure și afine. Un angajator din Spania pune la bătaie 900 de locuri de muncă. Se caută atât femei, cât și cupluri cu experiență în acest domeniu. Persoanele cu vârsta între 18 și 50 de ani sunt așteptate să aplice pentru aceste joburi.
Contractele de angajare se încheie pe o perioadă de 3, 6 sau 9 luni, cu probă de lucru 15 zile, începând cu data de 1 martie. Termenul limită pentru aplicarea CV-urilor este 1 martie 2020.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020