Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala începe în siguranță!
13.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 158

A început școala, după vacanța de iarnă, iar de astăzi elevii s-au întors la cursuri. Pentru a preveni accidentele de circulație, scandalurile, furturile, consumul de droguri dar și alte fapte de natură penală, polițiștii vin o serie de recomandări pentru elevi, dar și pentru părinți.


Școlile și liceele și-au deschis, astăzi, porțile, după vacanța de iarnă. Și pentru că siguranța elevilor este și răspunderea polițiștilor, aceștia încearcă să prevină orice faptă de natură penală în rândul tinerilor. Pericole sunt peste tot, la școală, pe stradă, iar oamenii legii vor să îi învețe să se protejeze de ele.
De asemenea, atenție la anturaje, la tentația de a consuma alcool sau droguri! Polițiștii îi sfătuiesc pe elevi să știe când să spună NU și să aleagă ce este bine pentru ei. În pauze, ar trebui să rămână în curtea școlii și să îi ajute pe colegii mai mici să se simtă în siguranță.
Polițiștii vor fi prezenți în zona unităților de învățământ, mai ales la trecerile de pietoni, unde vor fi cu ochii pe elevi. Multe dintre accidente se produc pe trecere, iar victime sunt chiar copiii sau tinerii. De aceea, oamenii legii îi sfătuiesc să traverseze strada întotdeauna regulamentar și după ce se asigură temeinic.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020