Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala începe în siguranță!
13.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 127

A început școala, după vacanța de iarnă, iar de astăzi elevii s-au întors la cursuri. Pentru a preveni accidentele de circulație, scandalurile, furturile, consumul de droguri dar și alte fapte de natură penală, polițiștii vin o serie de recomandări pentru elevi, dar și pentru părinți.


Școlile și liceele și-au deschis, astăzi, porțile, după vacanța de iarnă. Și pentru că siguranța elevilor este și răspunderea polițiștilor, aceștia încearcă să prevină orice faptă de natură penală în rândul tinerilor. Pericole sunt peste tot, la școală, pe stradă, iar oamenii legii vor să îi învețe să se protejeze de ele.
De asemenea, atenție la anturaje, la tentația de a consuma alcool sau droguri! Polițiștii îi sfătuiesc pe elevi să știe când să spună NU și să aleagă ce este bine pentru ei. În pauze, ar trebui să rămână în curtea școlii și să îi ajute pe colegii mai mici să se simtă în siguranță.
Polițiștii vor fi prezenți în zona unităților de învățământ, mai ales la trecerile de pietoni, unde vor fi cu ochii pe elevi. Multe dintre accidente se produc pe trecere, iar victime sunt chiar copiii sau tinerii. De aceea, oamenii legii îi sfătuiesc să traverseze strada întotdeauna regulamentar și după ce se asigură temeinic.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE