Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amenzi în localurile insalubre
13.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 498

Luna decembrie a fost aglomerată pentru inspectorii sanitar-veterinari din Olt. Peste 660 de unități de alimentație publică de pe raza județului au fost verificate de către aceștia, iar neregulile depistate au fost multe: de la mizerie până la lipsa documentelor de proveniență. Cu zeci de mii de lei au fost amendate firmele prinse pe picior greșit.


În toată aglomerație din magazine, piețe, supermarketuri specifică sărbătorilor de iarnă și-au făcut apariția și inspectorii sanitar-veterinari. Pentru a preîntâmpina apariția unor îmbolnăviri, ei și-au propus să verifice produsele alimentare, dar și modul de comercializare sau de preparare a mâncărurilor comercializate în această perioadă
În luna cadourilor, inspectorii au dat 24 de avertismente și 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.600 de lei. O unitate de prelucrare fructe uscate din Potcoava, o carmangerie din Slatina, un fast-food și un magazin alimentar din Caracal au fost aspru sancționate din cauza neregulilor depistate aici.
Tot pe parcursul lunii decembrie, reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Olt împreună cu inspectorii veterinari au desfășurat acțiuni comune de control în trafic. Au fost depistate două persoane care comercializau pește fără a deține documente legale, iar mijloacele de transport nu erau autorizate potrivit Legii. În urma controlului, comercianții au fost amendați, iar cantitatea de pește, de aproximativ 320 de kilograme, confiscată.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020