Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bufet cu grătar, închis din cauza mizeriei
11.12.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 7033

Cu suspendarea activității și o amendă usturătoare s-a ales proprietarul unui bufet cu grătar din localitatea Găneasa, în urma vizitei făcute de inspectorii DSVSA Olt. Aceștia au descoperit că mâncarea comercializată aici era preparată în condiții mizere.


Controale aspre desfășurate de inspectorii sanitari veterinari din județul Olt. Numai în luna noiembrie, au fost efectuate 443 de controale, din care șase verificări au vizat abatoarele, centre de ambalare ouă sau depozite frigorifice.
De asemenea, prin filtrul inspectorilor au trecut mai multe unități de alimentație publică, iar reprezentanții DSVSA au depistat mai multe nereguli. Din cauza mizeriei un bufet cu grătar a fost închis.
Și în celelalte unități comerciale controlate de inspectorii DSVSA Olt au fost constatate mai multe neconformități. Principalele nereguli au fost legate de depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, dar au fost depistate și multe alte probleme.
Inspectorii sanitari veterinari vor intensifica acțiunile de control în această lună, când vânzările la produse alimentare cresc semnificativ.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020