Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bufet cu grătar, închis din cauza mizeriei
11.12.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 7130

Cu suspendarea activității și o amendă usturătoare s-a ales proprietarul unui bufet cu grătar din localitatea Găneasa, în urma vizitei făcute de inspectorii DSVSA Olt. Aceștia au descoperit că mâncarea comercializată aici era preparată în condiții mizere.


Controale aspre desfășurate de inspectorii sanitari veterinari din județul Olt. Numai în luna noiembrie, au fost efectuate 443 de controale, din care șase verificări au vizat abatoarele, centre de ambalare ouă sau depozite frigorifice.
De asemenea, prin filtrul inspectorilor au trecut mai multe unități de alimentație publică, iar reprezentanții DSVSA au depistat mai multe nereguli. Din cauza mizeriei un bufet cu grătar a fost închis.
Și în celelalte unități comerciale controlate de inspectorii DSVSA Olt au fost constatate mai multe neconformități. Principalele nereguli au fost legate de depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, dar au fost depistate și multe alte probleme.
Inspectorii sanitari veterinari vor intensifica acțiunile de control în această lună, când vânzările la produse alimentare cresc semnificativ.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020