Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Din culisele unei afaceri de succes
06.12.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4262

Seriozitatea, relația apropiată cu angajații și implicarea activă i-au adus succesul. Un italian produce, de 28 de ani, tricotaje premium pentru o firmă celebră. Iar astăzi, când multe companii din industria textilă își restrâng activitatea, Giorgio are planuri mari. Vrea să își păstreze oamenii care i-au adus succes și este în permanentă căutare de angajați care să se alăture marii sale familii.


În 1991, a tricotat și asamblat în atelierul său de la Curtișoara primul pulover pentru Max Mara. Un an mai târziu, fabrica s-a mutat la Slatina, iar de atunci produce în continuu obiecte vestimentare pentru același brand celebru. Acum, când se anunță disponibilizări în domeniu, în fabrica lui Giorgio totul merge „ca pe roate”. Are o echipă formată din oameni de bază, care îi sunt alături încă de când și-a început activitatea, iar experiența și implicarea lor își spun cuvântul. Lucrează cu multă grijă și migală, conștiente că poartă o mare responsabilitate: să producă tricotaje de înaltă calitate. Anișoara Vladu lucrează de 20 de ani în echipa italianului Giorgio, iar pentru ea această meserie nu mai are nici un secret.
Cristina Marcu lucrează în atelierul de tricotaje din Slatina de 25 de ani și mărturisește că la serviciu este liniștită și se simte apreciată.
Piesele tricotate de Anișoara și Cristina ajung apoi la mașinile care asamblează obiectele vestimentare. Aici lucrează alte mâini pricepute, care, de ani de zile, se străduiesc să respecte fără cusur standardele Max Mara.
Înainte ca tricotajele fine să fie spălate și tratate, sunt analizate cu minuțiozitate pe un manechin luminos.

Nici un produs nu iese din atelier până când nu trece pe la mesele de finisaj, unde cu acul și foarfeca, fiecare cheie este atent verificată.
Spălate și tratate termic, obiectele vestimentare sunt etichetate și ambalate. Este, practic, finalul unui proces de producție planificat până la cele mai mici detalii, astfel încât să corespundă cerințelor Max Mara. Ionela Xompero coordonează, alături de soțul său, întreaga activitate. Pune mare preț pe relațiile dintre angajați și are grijă să le câștige tuturor încrederea. Lucrează împreună cu ei, merg în excursii și se bucură de reușite.

Giorgio este managerul și prietenul tuturor. În biroul său sunt în permanență oamenii de bază ai firmei. Iau decizii împreună, se consultă, se pun în valoare reciproc. Pentru italianul inimos, fiecare angajat contează, iar acum, la final de an, vrea să le mulțumească tuturor și să îi asigure că vor continua împreună.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020