Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Dăruiește (cu) bucurie!”
03.12.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 101

O masă caldă, un desert și un fruct reprezintă normalitatea, pentru mulți dintre noi. Pentru alții însă, toate acestea sunt un lux, la care doar pot visa. O parte din aceste vise se pot împlini pentru cei cărora soarta le-a zâmbit mai puțin, cu ajutorul campaniei „Dăruiește (cu) bucurie!” demarată de Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților.


Oamenii fără adăpost, care dorm pe străzi și în canale, pot trece mai ușor peste această iarnă. Luna aceasta se desfășoară o nouă campanie umanitară care vine în sprijinul persoanelor greu încercate de viață.
Cei care doresc să doneze orice ar putea fi de folos pe timpul sezonului rece sunt rugați să se alăture campaniei desfășurate de Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților.
Campania „Dăruiește (cu) bucurie!” a fost organizată la inițiativa unor tineri care au sesizat astfel de cazuri. Numai anul trecut au fost identificate 18 persoane fără adăpost. Unele locuiau în mașini abandonate, altele în balcoane de bloc sau clădiri părăsite. Tinerii voluntari au pregătit pentru acești oameni o mâncare caldă și ceai fierbinte, iar Episcopia a continuat cu acest proiect social oferind zilnic, pe tot parcursul anului, produsele de care aveau mare nevoie. Persoanele dornice să se implice în această acțiune vor putea face donații la fiecare biserică din Slatina sau la Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE