Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiștii, val de controale de Sărbători
02.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 127

O serie de controale au fost demarate, luna aceasta, de polițiștii olteni. Vor face verificări în trafic, în piețe, în târguri și vor monitoriza transportul de carne și vânzarea brazilor de Crăciun și a obiectelor pirotehnice. Oamenii legii atrag atenția comercianților de ocazie că orice infracțiune se pedepsește cu închisoarea. Anul trecut, au fost întocmite mai multe dosare penale, fiind date și numeroase amenzi în timpul controalelor desfășurate în perioada sărbătorilor de iarnă.


Transportul de carne și vânzarea brazilor de Crăciun vor fi în vizorul polițiștilor, în luna decembrie. În această perioadă, oamenii legii intensifică acțiunile de control în trafic, în piețe și târguri, unde vor monitoriza comerțul produselor specifice sărbătorilor de iarnă. Din experiența anilor trecuți, polițiștii spun că în aceste zile crește numărul infracțiunilor, pentru astfel de fapte.
De asemenea, transportul de material lemnos este în vizorul Poliției. Și lucrătorii de la Serviciul Rutier vor avea activitate intensă. Vor fi controale în trafic, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru depistarea șoferilor care se urcă băuți la volan sau conduc cu viteză excesivă. Brazii de Crăciun, dar și obiectele pirotehnice sunt, de asemenea, în atenția Poliției.
Anul trecut, polițiștii au întocmit 40 de dosare penale, numai pentru comercializarea de produse pirotehnice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE