Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se pregătesc pentru meseria de ospătar
29.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 418

Meseria de ospătar este tot mai dorită de tinerii olteni. De pe băncile școlii, mulți dintre absolvenții de liceu ajung să participe la cursurile de formare profesională pentru a obține diploma de care au nevoie. Un job frumos și foarte bine plătit, spun cei care aleg să se specializeze în această meserie.


La Centrul de Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt se derulează în această perioadă cursul de ospătar-chelner, vânzător în unități de alimentație publică. 13 tineri olteni sunt prezenți zilnic la orele oferite gratuit de către instituție, iar la finalul acestuia vor primi o diplomă de specialitate care îi ajută să se încadreze mai ușor pe piața muncii.
Cursanții vor avea posibilitatea să desfășoare proba practică în restaurante renumite din oraș. Tinerii sunt dornici să acumuleze cât mai multă experiență, iar diploma pe care o vor obține îi ajută să înceapă o carieră de succes.
Toți șomerii înregistrați la AJOFM Olt beneficiază de cursuri de specializare gratuite. Totodată, statul le asigură participanților deplasarea către aceste cursuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE