Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au donat fructe și legume
29.11.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 838

Voluntariatul a fost întotdeauna un punct forte al Colegiului Național ,,Ion Minulescu”. Ca în fiecare an, elevii și profesorii au strâns cantități impresionante de fructe și legume pe care le-au donat azilului de bătrâni din Slatina. Anul acesta, copiii au oferit mere, morcovi, ardei și fasole, produse ce vor fi folosite pentru a diversifica meniul vârstnicilor de la cămin.


Este pentru al șaptelea an în care adolescenții de la Colegiul Național ,,Ion Minulescu” se implică în campania inițiată de coordonatorii Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, ,,Săptămâna legumelor și fructelor”. De la cel mai mic până la cel mai mare, elevii s-au mobilizat și au reușit să adune o cantitate importantă de mere, ardei, morcovi și fasole. Și ca de fiecare dată, toate acestea vor ajunge la bătrânii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din Slatina.
Reprezentanții Centrului de Îngrijire primesc cu bucurie acest ajutor venit din partea tinerilor, însă dincolo de acest beneficiu material, cel mai important este suportul moral pe care copiii îl oferă persoanelor instituționalizate.
Acțiunile comune nu se vor opri aici. În luna decembrie, ca în fiecare an, elevii vor petrece timp împreună cu bătrânii și le vor oferi mai multe momente artistice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE