Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Un dar, din suflet…”
29.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 198

Luna cadourilor se apropie dar, din păcate, sunt multe familii nevoiașe care nu se pot bucura de sărbători îmbelșugate. Mai mulți oameni dornici să ajute s-au mobilizat, iar în această perioadă vor aduce un strop de fericire în viețile acestora, prin campania „Un dar, din suflet...” demarată de Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților.


Copii defavorizați, familii numeroase, bătrâni uitați de rude și prieteni, cu toții pot avea sărbători mai luminoase. O nouă ediție a campaniei „Un dar, din suflet…” are loc în această perioadă în județul Olt. Cei care doresc să întindă o mână de ajutor oamenilor a căror soartă a fost greu încercată, sunt așteptați să doneze obiecte vestimentare, încălțăminte, jucării, dar și alimente de care au mare nevoie.
Și în acest an, un sprijin important a venit din partea unităților de învățământ din Olt. Aici, cadrele didactice, elevii și părinții s-au mobilizat pentru a dona cât mai multe fructe și legume care le vor asigura familiilor nevoiașe mese mai bune de sărbători.
Astăzi 11 familii au intrat în posesia pachetelor. Campania organizată de Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților nu se încheie odată cu sărbătorile de iarnă. Pe tot parcursul anului, oricine poate să facă astfel de donații, la sediul Centrului Social, din strada Grădiniței, nr. 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE