Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltenii, mai atenți de Black Friday
12.11.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 141

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului. Promoțiile și prețurile unice, plus volumul imens de produse îi vor determina pe oameni să ia cu asalt magazinele. În acest an, ziua cu cele mai mari reduceri va fi 15 noiembrie, iar oltenii sunt pregătiți să vâneze super-ofertele. Spun însă că multe sunt mincinoase.


Black Friday 2019, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunță a fi o zi aglomerată. Asta pentru că marile magazine sunt pregătite să aducă mai multă marfă decât în zilele obișnuite, iar cumpărătorii, la rândul lor, sunt cu temele făcute și cu ochii pe prețuri. În Slatina, perioada de Black Friday a început deja, multe centre comerciale afișând deja perioada de reduceri. Totuși, mulți slătineni nu se lasă prea impresionați de ofertele de la rafturi și sunt de părere că multe dintre aceste campanii nu sunt reale.

Cu toate acestea, comercianții reușesc să atragă în magazine un număr mare de clienți în această perioadă. Lipsa de informare, naivitatea cumpărătorilor sau dezinteresul privind strategiile de marketing sunt doar câteva din explicațiile acestui fenomen.
Potrivit estimărilor analiştilor de la Frames, ediţia din acest an va aduce un plus de cel puţin 50 de milioane de euro încasări pentru retaileri, în condiţiile în care campania de ,,Black Friday″ a ajuns la un nivel de maturitate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE