Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Căței salvați de pompieri
12.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 137

„Fiecare viață salvată reprezintă încă un succes în lupta cu secundele!“. Este mesajul pompierilor olteni, care în fiecare zi salvează de la moarte o viață, un suflet, un om sau un biet animal, lipsit de apărare. Recent, militarii au scos dintr-o fântână doi căței, iar de la începutul anului au salvat alte zeci de patrupede care aveau nevoie de ajutor.


Câini, pisici, cai și multe alte animale au fost salvate, de pompierii olteni, anul acesta. Militarii nu salvează doar oameni și bunuri, ci și astfel de suflete , fără nicio apărare, care se află în diferite situații periculoase. Ultima intervenție la care au participat pompierii olteni este cea pentru salvarea unor căței, căzuți într-o groapă adâncă, la Slatina.
De la începutul anului, pompierii au mai avut alte câteva zeci de intervenții de acest fel. Au salvat animale mai mici sau mai mari, prinse în diferite capcane și care s-au aflat la un pas de moarte.
Printre cele mai dificile misiuni ale pompierilor s-au aflat câteva cazuri în care salvatorii au coborât în fântâni cu diametrul foarte mic, pentru a scoate la suprafață animale căzute acolo.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020