Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Căței salvați de pompieri
12.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 118

„Fiecare viață salvată reprezintă încă un succes în lupta cu secundele!“. Este mesajul pompierilor olteni, care în fiecare zi salvează de la moarte o viață, un suflet, un om sau un biet animal, lipsit de apărare. Recent, militarii au scos dintr-o fântână doi căței, iar de la începutul anului au salvat alte zeci de patrupede care aveau nevoie de ajutor.


Câini, pisici, cai și multe alte animale au fost salvate, de pompierii olteni, anul acesta. Militarii nu salvează doar oameni și bunuri, ci și astfel de suflete , fără nicio apărare, care se află în diferite situații periculoase. Ultima intervenție la care au participat pompierii olteni este cea pentru salvarea unor căței, căzuți într-o groapă adâncă, la Slatina.
De la începutul anului, pompierii au mai avut alte câteva zeci de intervenții de acest fel. Au salvat animale mai mici sau mai mari, prinse în diferite capcane și care s-au aflat la un pas de moarte.
Printre cele mai dificile misiuni ale pompierilor s-au aflat câteva cazuri în care salvatorii au coborât în fântâni cu diametrul foarte mic, pentru a scoate la suprafață animale căzute acolo.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE