Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vot pentru o Românie mai sigură
11.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1118

Părinții Alexandrei Măceșanu, tânăra din Dobrosloveni, care a dispărut după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie, au votat ieri cu gândul la ea. Aceștia au mers la urne împreună cu ruda lor, Alexandru Cumpănașu, candidat și el la funcția de președinte al României. La ieșirea din secție, părinții tinerei au spus că au votat pentru o Românie mai sigură.


Vor un președinte care să aibă grijă de țară și de copii. Cu acest gând au mers, ieri, la vot părinții Alexandrei Măceșanu, tânăra din comuna Dobrosloveni, care a dispărut în vara acestui an. Atât mama, cât și tatăl fetei, au declarat la ieșirea de la urne că vor o schimbare, că au votat pentru o țară în care să nu mai dispară copii.
Familia fetei a votat la o secție din școala în care Alexandra a învățat. Mama ei spune că autoritățile nu au învățat nimic din această tragedie. Lucrurile nu s-au schimbat deloc și în continuare au loc nenorociri în țară.
Părinții copilei dispărute spun că simt și sunt convinși că ea trăiește. O așteaptă acasă și speră ca această minune să se întâmple cât mai repede.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE