Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Două generații, un vot pentru prosperitate
11.11.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 121

Aproape 186 de mii de olteni au ieșit ieri la vot pentru a-și exercita acest drept. Atât tinerii, cât și bătrânii au votat cu speranța unui viitor mai bun, punând ștampila pe candidatul care a reușit să le câștige cel mai mult încrederea. Pentru câțiva dintre ei, aceasta a fost prima lor prezență la urne.


Conform statisticilor Biroului Electoral, în județul Olt și-au exprimat dreptul la vot un număr de 185.976 de alegători, iar cei mai mulți votanți au fost persoanele de peste 45 de ani. În localitatea Dobrosloveni am întâlnit-o și pe tanti Leana, o bătrână de 100 de ani, care a venit să voteze pentru o Românie mai bună și mai prosperă.

Tot pentru un viitor mai bun au venit și tinerii. Pentru câțiva dintre ei, aceasta a fost prima lor votare. Ei speră să aibă mai multe șanse de afirmare, mai multe locuri de muncă și mai multă transparență, iar pentru aceste lucruri, acționează în consecință.
Peste două săptămâni alegătorii vor veni din nou la urne. Candidații care intră în ultima bătălie pentru prezidențiale sunt Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE