Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ei sunt România frumoasă
10.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 310

Trăiesc la sat, într-o Românie pe care, deși mulți nu o mai iubesc, ei o consideră prosperă. Muncesc, se bucură de roadele pământului, de familiile lor și sunt fericiți cu ce au. Sunt alegătorii din satele județului, care au votat astăzi pentru că ei cred în viitorul României.


Alegerile prezidențiale sunt un moment important în lumea satului. Deși par mai puțin interesați de politică și poate mai puțin informați decât cei care locuiesc la oraș, alegătorii de la sat știu ce vor. Tinerii care muncesc și au reușit să își pună pe picioare mici afaceri spun că România este țara în care trăiesc bine.
Simon Idita din comuna Pleșoiu este un tânăr care a reușit cu răbdare și multă muncă să aibă o afacere în domeniul agricol. Pentru oltean, legumicultura este singura sursă de venit și niciun an nu seamănă cu altul, dar reușește să obțină profit.
Și el, ca și ceilalți tineri olteni își doresc să continue programele prin care agricultorii sunt sprijiniți. Acesta este motivul pentru care a pus ștampila pe buletinul de vot.
În satul oltenesc sunt însă și pensionari care trăiesc decent. Este și cazul familiei Nedelcu. Cei doi au pensii modeste, însă un mare ajutor vine din partea unicului fiu, plecat în străinătate pentru un trai mai bun.
Cu bune, cu rele, România este a lor, o țară frumoasă în care doresc să trăiască mai bine, spun oamenii de la țară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE