Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au nevoie de certificat non-violator
08.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 161

Lucrați în Învăţământ, Sănătate sau Protecţie Socială? Atunci trebuie să știți că aveți nevoie de un certificat de integritate care să arate că nu sunteți infractor sexual. Până în prezent, în Olt, au fost eliberate peste 300 de astfel de documente.


Serviciul Cazier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt emite certificatul non-violator pe bandă rulantă. Începând din vară, de când legislația s-a modificat, cei care lucrează în Sănătate, Învățământ sau Protecție Socială trebuie să facă dovada că nu sunt infractori sexuali. Până în prezent au fost solicitate sute de astfel de documente.
Persoana fizică poate obține propriul certificat de integritate comportamentală de la orice unitate de poliție în care funcționează ghișeu pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar. Valabilitatea certificatului non-violator este tot de 6 luni, ca și a cazierului judiciar.
Acest certificat va ține, practic, evidența persoanelor care au comis infracțiuni sexuale. Dacă au antecedente, în certificatul eliberat se va specifica acest lucru. La fel și dacă nu a fost anchetați pentru o astfel de faptă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE