Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
(Ne)pregătiți de alegeri?
07.11.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 176

Mai sunt doar două zile până la alegerile prezidențiale. Cu toate acestea, cetățenii nu le cunosc programele și se arată dezamăgiți de campania candidaților. Oamenii spun că vor merge, însă, la urne pentru a-și exprima acest drept, dar mulți dintre ei încă nu s-au hotărât pe cine vor pune ștampila.


Peste 300.000 de olteni sunt înscriși pe listele electorale permanente pentru alegerile prezidențiale de duminică. Candidații au avut la îndemână o lună de zile pentru a veni printre oameni și pentru prezentarea programelor electorale. Cu toate acestea, alegătorii se arată dezamăgiți de campania electorală din acest an.
Spiritul și conștiința civică îi îndeamnă, totuși, pe olteni să meargă la vot, chiar dacă nu sunt convinși pe deplin că vreunul dintre candidați merită încrederea lor.
Procesul de vot la alegeri prezidențiale începe duminică, 10 noiembrie 2019, la ora 7 dimineața și se va încheia la ora 21.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024